HydraFacial kasvohoidot

HydraFacial kasvohoidon avulla saavutetaan välittömiä pitkäaikaisia tuloksia, jotka voit tuntea heti. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, poistaa ihon epäpuhtaudet kivuttomasti sekä syöttää ihoon tehoaineita, jättäen iholle samettisen pehmeyden ja hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™ Signature-Kasvohoito 45 min

+ decolte 40 e

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito.

107 €

HydraFacial™ Clarifying-Kasvohoito 45 min

+ decolte 79 e

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuineita ihohuokosia. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

145 €

HydraFacial™ Age Refinement-Kasvohoito 45 min

+ decolte 99 e

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita.

169 €

HydraFacial™ Radiance-Kasvohoito 45 min

+ decolte 99 e

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan.

179 €

Hydrafacial Led-valohoito 30 min

Hydrafacial™ Led - valohoidoilla on ihoa parantava vaikutus. Led - valohoitoa käytetään ryppyjen, juonteiden, aknen sekä ruusufinnin hoitoon. Led - valo nopeuttaa haavojen ja arpien paranemista. Led - valo auttaa myös ihoa tuottamaan D- vitamiinia.

45 €

Hydrafacial Led-valohoito kasvohoidon yhteydessä +20 min

34 €

Nannic radiofrekvenssihoito

NANNIC radiofrekvenssihoito on turvallinen ja kivuton hoitomenetelmä, joka kiinteyttää ja vahvistaa ihon rakennetta. NANNIC hoidolla saadaan näkyviä hoitotuloksia kasvoille ja vartalolle. Elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni sekä elastaanisäikeet vahvistuvat ja iho kiinteytyy. Radiofrekvenssillä vodaan hoitaa mm. velttoa kaulan ihoa, "hamsteripusseja", juonteita, ryppyjä, silmänympärysihoa, couperosaa, ruusufinniä, arpia, laajentuneita ihohuokosia, pigmenttimuutoksia sekä aknea ja kaksoisleukaa. Radiofrekvenssillä voidaan hoitaa myös vartalolla venymäjälkiä (raskausarpia), velttoa ihoa, paikallisia rasvakertymiä, selluliittia ja arpia. Hoito on erittäin miellyttävä ja rentouttava. Iho näyttää ja tuntuu hyvältä hoidon jälkeen.

NANNIC radiofrekvenssihoito kasvoille ihon tarpeen mukaan 75- 90 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, valikoidut hoitoseerumit, RF- hieronnan ja alginaattinaamion.

139€

NANNIC radiofrekvenssihoito vartalolle tarpeen mukaan 45 min

Hoito sisältää alkupuhdistuksen hoidettavalle alueelle, valikoidut hoitoseerumit, RF- hieronnan.

89€

Biodroga kasvohoidot

Biodroga Basic 60 min

Kasvohoito ihotyypin ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

79 €

Biodroga Special 90 min

Ihana hemmotteluhetki itselle tai lahjaksi. Hoito sisältää täydellisen hemmottelevan kasvohoidon ihosi tarpeisiin, sekä rentouttavan decolte ja käsihieronnan, jonka jälkeen käsille vielä levitetään kosteuttava naamio.

119 €

Biodroga Maskne 60 min

Kasvomaskin käyttö on nykyään päivittäistä ja sen takia ihosta tulisikin huolehtia oikeilla tuotteilla. Maski muodostaa iholle kosteutta ja aiheuttaa iholle kitkaa ja painetta. Tämä aiheuttaa mikrovammoja, jotka johtavat helposti bakteerien aiheuttamiin infektioihin, ihottumaan ja näppyihin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen. Hoito tehdään tulehduksia ehkäisevällä, rauhoittavilla, sekä antibakteerisilla Biodroga MD tuotesarjalla.

89 €

Biodroga Intense moisture 60 min

Kuivaan ihoon on monia syitä. Esimerkiksi jos ihoa suojaava barrieeri on häiriintynyt, ihosta pääsee haihtumaan kosteutta liikaa.

Tällainen iho on janoinen. Siinä on kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja juonteita ja se näyttää elottomalta.

Intensiivinen kosteushoito on se mitä iho tarvitsee. INTENSE MOISTURE HOITO tyydyttää janoisen ihon tarpeet. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehotuotteet, naamion sekä loppuvoiteen.


79€

Biodroga Oxygen 60 min

Iho näyttää väsyneeltä, kalpealta ja harmaalta jos ihon aineenvaihdunta ei toimi kunnolla.

Solujen mitokondrio tarvitsee happea toimiakseen kunnolla ja lisätäkseen solujen energiaa. Tämä energia on olennaista soluille, jotta ne voivat toimia täydellä teholla ja jotta iho prosessit toimivat kunnolla.

Oxygen Treatment -hoito vastaa kaikkiin näihin vaatimuksiin. Hoito parantaa ihon hapenottokykyä ja antaa iholle raikkaan ja heleän ulkonäön. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.


79€

Biodroga Acid Treatment- happohoito  60 min

Kemiallinen kuorinta, joka vaikuttaa ihon pintakerrrokseen. Ihon sävy paranee jo ensimmäisellä hoitokerralla, ihohuokoset näyttävät pienemmiltä, iho on raikkaan kuulas ja pehmeä.

Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Hoito nopeuttaa solujen kulkeutumista ja ihon pinta tasoittuu, sekä pienet rypyt ja juonteet vähenevät. Hoidon jälkeen ihon kyky sitoa kosteutta paranee, sekä hoitotuotteet imeytyvät paremmin ihoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tarvittaessa ihon puhdistuksen ultraäänellä TAI decolte/hartia hieronnan, hapotuksen, tehoseerumin, erikoisnaamion ja loppuvoiteen. Happo valitaan ihon tarpeiden mukaan.

119€

Firming lip treatment 20 min

Hyvin hoidetut ja täyteläiset huulet on kauneusihanne. Halkeilevat ja kuivat huulet sen sijaan tuntuvat inhottavilta ja voivat vaikuttaa hoitamattomilta. Talvella kuiva ilma ja kylmyys aiheuttavat ongelmia. Myös huulten jatkuva lipominen kuivattaa niitä entisestään, myös voimakas auringon valo kuivattaa huulia.

BIODROGA Lip Special sanoo hyvästit kuiville ja halkeileville huulille!

Sekä toivottaa tervetulleeksi hoidetut, pehmeät ja täyteläiset huulet!

Erityisen hierontatekniikan avulla hoito rentouttaa huultenympärysalueen lihaksia ja vähentää myös huulilla esiintyviä juonteita ja ryppyjä. 

25€

Firming lip treatment hoidon yhteydessä 

20€

Ripset & kulmat

Yumi Lashes & Brows - Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi (sis.kestovärin)

140 €

Yumi Lashes - Ripsien kestotaivutus (sis.kestovärin)

Yumi Lashes-ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä.

90 €

Yumi Brows - Kulmien laminointi (sis.kestovärin)

Yumi Brows- käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4 - 6 viikkoa. Yumi Brows on vaihtoehto niille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

65 €

Yumi Brows - Kulmien laminointi hoidon yhteydessä

50 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys & muotoilu

38 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys hoidon yhteydessä

25 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

25 €

Kulmien kestovärjäys hoidon yhteydessä

15 €

Kulmien muotoilu

20 €

Ripsien kestovärjäys

25 €

Ripsien kestovärjäys hoidon yhteydessä

15 €

Kädet & kynnet

Bio Sculpture-oman kynnen geelivahvistus

Bio Sculpture-geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta. Käsittely ei vahingoita omia kynsiäsi.

72 €

Sokeroinnit

Sokerointi poistaa ihokarvat kokonaan ja samanaikaisesti kuorii ihon kuivan pintakerroksen hellävaraisesti. Sokerointi ei aiheuta höyläämisestä tyypillisesti johtuvia punaisia näppyjä tai ihoärsytystä.

Kainaloiden sokerointi

25 €

Säärten sokerointi

40 €

Reisien sokerointi

45 €

Säärien + reisien sokerointi

75

Käsivarsien sokerointi

37

Ylähuulen sokerointi

22

Leuan sokerointi

22

Ylähuulen + leuan sokerointi

35 €

Hieronnat

Perinteinen intialainen päähieronta Intialainen päähieronta rentouttaa, virkistää ja vapauttaa energiaa

Intialainen päähieronta 30 min

38 €

                                                                Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse/sähköisesti viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin peruutetuista ajoista tai paikalle saapumatta jättämisestä perimme 50 % varatun hoidon hinnasta.